Onze Appartementen

Helder nr.14

Ons boven appartement “nr.14 Helder” is een 4 to 6 persoons verblijf met kamer en woonkeuken, 2 slaapkamers 1 met een 2 persoons boxspring 160×200 en 1 slaapkamer met 4 1 persoonsbedden. Het appartement beschikt over een aparte douche en toilet en een eigen opgang naar boven. De woonkamer is voorzien van een balkon waar u prachtig uitkijkt over de landerijen tot over de Waddenzee naar de overkant. Het balkon zit op de zonkant en ’s avonds kunt u hier prachtige zonsondergangen zien.

Duinzicht nr.16

Ons boven appartement “nr.16 Duinzicht” is een 4 tot 6 persoons verblijf met kamer en woonkeuken, 2 slaapkamers 1 met een 2 persoons boxspring 160×200 en 1 slaapkamer met 2 1 persoonsbedden en een stapelbed. Het appartement beschikt over een aparte douche en toilet en een eigen opgang naar boven. De woonkamer is voorzien van een balkon waar u prachtig uitkijkt over de landerijen tot over de Waddenzee naar de overkant. Het balkon zit op de zonkant en ’s avonds kunt u hier prachtige zonsondergangen zien.

Wadzicht nr.18

“Wadzicht nr.18” is ons knusse appartement 2 tot 4 persoons en honden zijn toegestaan in al onze beneden appartementen. Dit verblijf zit aan de Waddenzee kant en hier kijkt u vanuit u verblijf over de landerijen tot aan de overkant waar u aan de horizon Wieringen ziet liggen. Het appartement heeft 2 slaapkamers met 1x een 2 persoonsboxspring 140×200 en een 2x 1 persoons bed in de andere slaapkamer. Verder heeft het een douche en toilet. De ruimte is beperkt met 4 personen, maar het uitzicht is adembenemend bij elke jaargang….

Tuunwal nr.20

“Tuunwal nr.20” is geschikt voor 4 tot 5 personen en grenst aan de tuin. Het appartement heeft een woonkamer met keuken en 2 slaapkamers met 1 boxspring 140×200 en een slaapkamer met een stapelbed en een 1 persoonsbed. Beide slaapkamers zijn voorzien van een wastafel met spiegel. In al onze beneden appartementen zijn honden toegestaan. In de tuin vind u voor de kinderen een speeltuin met trampoline, klimtoren met glijbaan, schommel en wip. Ook zijn er skelter waarop de kinderen mogen rijden.

Zwerfsteen nr.22

“Zwerfsteen nr.22” is ons 4 tot 6 persoons beneden appartement en ideaal met kleine kinderen. Het appartement grenst aan de tuin en heeft een woonkamer met keuken en 3 slaapkamers. 2 slaapkamers hebben een stapelbed waarvan 1 slaapkamer ook een wastafel bevat. De 3e slaapkamer heeft een 2 persoonsboxspring van 140×200 met wastafelmeubel. In al onze beneden appartementen zijn honden toegestaan. In de tuin vind u voor de kinderen een speeltuin met trampoline, klimtoren met glijbaan, schommel en wip. Ook zijn er skelters waarop de kinderen mogen rijden.

Volg ons op facebook
Voor het laatste nieuws

F